Andrinje živi i ljeti

Ovog petka u Podrumima Andrija održan je nezaboravan predpartijski event pod temom “Blatina, vino ljubavi”.

Večer je započela s izuzetno zanimljivom tribinom i predavanjem pod navedenom temom, koju su vodili vodeći enološki stručnjaci, dr. sc. Tihomir Prusina i glavni enolog naše vinarije Josip Matrinović. Posjetitelji su imali priliku zaroniti u čarobni svijet autohtone hercegovačke sorte Blatina, koja je postala pravi simbol ljubavi prema ovom prekrasnom kraju. U ugodnom ambijentu Podruma Andrija, posjetitelji su mogli uživati u pričama o povijesti Blatine, njezinim posebnostima i tehnikama uzgoja koje su otkrile godine iskustva i rada ove dvojice vrhunskih stručnjaka. Bilo je to više od običnog predavanja – bila je to prava poslastica za ljubitelje vina.

Nakon inspirativnog predavanja, atmosfera je postajala sve veselija, gosti su razmjenjivali dojmove, okrepljivali se vrhunskim vinima i uživali u ukusnim zalogajima koji su se posluživali tijekom večeri. Ovaj event donio je uzvanicima i domaćinima priliku da proslave jedinstveni duh Andrinja i uživaju u blagodatima koje ovaj prekrasan kraj nudi. Svi su napustili podrume s osmijehom na licu, s nestrpljenjem iščekujući glavni događaj, Andrinje Summer Fest, koji će biti nezaboravan spoj hedonizma, zabave i tradicionalne baštine.

Andrinje Summer Fest će biti tematska vinska manifestacija koja će se održavati svake godine (zadnji petak u 7. mjesecu). Podrumi Andrija će se truditi da svaki festival donese jedinstvene doživljaje i gastronomska iznenađenja koja će zadovoljiti svačije nepce. Posjetitelji će imati priliku otkrivati različite vrste vina, kulturne aspekte različitih vinskih regija, te uživati u bogatstvu lokalne kuhinje.

Uvjereni smo da će Andrinje Summer Fest postati omiljeni događaj u srcu Hercegovine!