Degustacije

Znanje i iskustvo

Degustacije kao obiteljska tradicija

Naše najveće zadovoljstvo proizlazi iz susreta s ljudima. Njihovi utisci, ideje i mišljenje su nam od izuzetne važnosti, ali i odlična nit vodilja u razvoju poslovanja. Također volimo svoje iskustvo i znanje o vinovoj lozi i vinima prenijeti na posjetitelje kroz vođene degustacije. Stoga posebnu pažnju ulažemo u Podrumi Andrija posjete jer su važan dio našeg poslovanja, ali i nešto po čemu smo prepoznatljivi u regiji.

Kroz dugi niz godina uvjerili smo se da naša vina spajaju ljude, razvijaju prijateljstvo i zajedništvo, na što smo izuzetno ponosni. Iz tog razloga naši su podrumi otvoreni za posjetitelje i posebne degustacije. Uz posjetu podrumima, tu je i novootvoreni Wine i Heritage hotel.

Vinske ture i kušanje vina

Degustacije vina uz tradicionalne hercegovačke specijalitete

Kako se upoznati s proizvodom i uslugom ako se s njima ne susrećeš? Kako se uvjeriti u kvalitetu hrane i pića ako ih ne kušaš? Naša vrata su otvorena za posjete i degustacije upravo iz tog razloga. Tu smo za vas kako bismo vas upoznali s našim krajem, procesom uzgoja loze i prerade grožđa. Kroz degustacije vas možemo upoznati s našim vinima i ostalim proizvodima u kombinaciji sa specijalitetima autohtone hercegovačke kuhinje. Uz čašicu ide i čašica razgovora zbog čega nastaju i novi prijateljski i poslovni odnosi. Naša priča i degustacije spajaju ljude, a mi u tome posebno uživamo.

Stručno vodstvo

Degustacije vina

Posjetite nas i uvjerite se u gostoljubivost, domaćinski ambijent i kvalitetu naših proizvoda.

Vinska Avantura

 • Aperitiv po izboru (travarica special, lozovača special, vinski liker)
 • Ćupter i suhe smokve
 • Obilazak podruma uz stručno vodstvo
 • Kušanje 3 vrhunska vina
 • Kušanje 2 premium vina (Selekcije)
 • Hercegovačka plata
 • Vinjak VS
 • Cijena po osobi: 45,00 KM
 • Trajanje: 90 minuta

Dašak Hercegovine

 • Aperitiv po izboru (travarica special, lozovača special, vinski liker)
 • Ćupter i suhe smokve
 • Obilazak podruma uz stručno vodstvo
 • Kušanje 3 vrhunska vina
 • Hercegovačka plata
 • Vinjak VS
 • Cijena po osobi: 30,00 KM
 • Trajanje: 60 minuta

Upit za degustaciju

Rezervacija

Molimo Vas da rezervacije izvršite minimalno jedan dan ranije. Rezervaciju možete napraviti kroz kontakt formu u nastavku, direktno na e-mail adresu: info@podrumiandrija.com ili na broj telefona: +387 36 643-102.

5 + 8 =

Radno vrijeme: *

Ponedjeljak - Petak
08:00 - 16:00 sati
Subota
08:00 - 13:00 sati

* Za grupe od deset (10) ili više osoba, degustacije su moguće i izvan radnog vremena prema dogovoru.

Prva banka vina u regiji

Wine Shop i Banka vina

U sklopu podruma nalazi se i bogato opremljeni Wine Shop u kojem imate mogućnost kupiti sve vrste vina, rakija, vinjaka i posebnih suvenira. Obradujte sebe i svoje najmilije, počastite svoje nepce i ponesite dragu uspomenu na Hercegovinu.

Naša banka vina prva je u regiji ovakve vrste i sadrži specijalno dizajnirane vinske sefove pune vrhunskih vina iz naših podruma. Dugogodišnje prijateljstvo, poštovanje, povjerenje i korektna poslovna suradnja su temelji na kojima gradimo svoje poslovanje. Vođeni time odlučili smo nagraditi svoje dugogodišnje suradnike i prijatelje, te personalizirati i napuniti boxove u njihovu čast.

Wine and Herritage hotel

Organizacija proslava

U našem novootvorenom objektu nudimo Vam i organizacije svih posebnih prigoda i team buildinga. Proslavite Vaše posebne trenutke (rođendani, vjenčanja, krštenja, domjenci…) u autohtonom ambijentu, uz odličnu hranu, vrhunska vina, te ugođaj koji se dugo pamti. Našu ponudu ćemo prilagoditi Vašim potrebama. Raspoloživi kapacitet je 200 sjedećih mjesta.

Degustacije

Ljubitelji proizvoda plodova vinove loze će istinski uživati u obilasku podruma te degustaciji naših najboljih vina uz, neizostavno, najpoznatije hercegovačke specijalitete.

Eventi

Organizacija evenata nije nimalo lak zadatak. Zato taj zadatak prepustite nama kako bismo Vam organizirali nezaboravne evente o kojima ćete pričati mjesecima.

Proslave

Proslavite vaše posebne trenutke na pravi način uz odličnu hranu i vina te ugođaj koji se dugo pamti.

Team building

Team building ima potencijal da saradnju tima podigne na viši nivo, čime će se ostvariti veća produktivnost, povišena motivacija i bolji poslovni rezultati.

Seoski turizam

Uz obilazak podruma i degustaciju vina nudimo i obilazak naših vinograda, starih obiteljskih kuća i obiteljskog muzeja.

Konferencije

Želite li napraviti konferenciju ili event po kojem ćete postati prepoznatljivi? Prepustite nam organizaciju konferencije po najvišem standardu.

Drugi o nama

Recenzije i ocjene

Podrumi Andrija IconPodrumi Andrija

Paoča

5,0 144 reviews

 • Avatar Chun-Yi Chiu ★★★★★ 5 months ago
  The wine tour was amazingly good. There was a big event on the evening when we arrived, yet Katarina still greeted us with the warm welcome and we never felt being … More ignored. Highly recommended for the experience, and most importantly, you can enjoy everything in a fair price.
 • Avatar Margo Alderton ★★★★★ 6 months ago
  Beautiful winery & vineyard with excellent service! Spent a night in their new accomodations and had a tour of the winery, wine tasting and dinner. Rooms, wine … More and food were all excellent and service was above and beyond (their local varietals are especially tasty). Can't recommend enough and hope to come back soon!
 • Avatar Andre Lotz ★★★★★ 6 months ago
  Fantastic wines and hospitality. Highly recommend this for anyone visiting this beautiful country.
 • Avatar Milan Bado ★★★★★ a year ago
  Super. Perfect