Iz Paoče za Kinu krenuo prvi kontejner sa šest vrsta vrhunskih vina „Andrija“

Započeli smo izvoz svojih vrhunskih „Andrija“ vina u najmnogoljudniju zemlju svijeta, Kinu!

Zahvaljujući suradnji direktora Podruma Andrija Miroslava Ćorića s glavnim kineskim uvoznikom čije je sjedište u Banja luci, u našim podrumima je utovaren prvi kontejner s ukupno 10.400 butelja čak šest različitih vrsta vrhunskih vina „Andrija“, koji je otpremljen prema riječkoj luci i dalje za Kinu.

Treba istaknuti da svaka boca vina „Andrija“ koja se izvozi za Kinu ima posebnu etiketu s hercegovačkim motivima te zakonom propisanim karakteristikama o geografskom podrijetlu, sastavu i kvaliteti vina. Uz vrhunsku kvalitetu, zasigurno je i to jamstvo da će se vina „Andrija“ u Kini uspješno prodavati.

“To je doista od velikog značenja, ne samo za našu obitelj, nego i za sve naše kooperante, za cijelo Brotnjo i Hercegovinu. Jer Kina je mnogoljudna zemlja i veliki je potrošač vina. Budući da je pijenje vina u Kini tek u razvoju, nadam se da će ovakvih kontejnera s vinima „Andrija“ koje ćemo upućivati u Kinu, u budućnosti biti još mnogo. Kod nas je pravilo: kad krenemo izvoziti naša vina u neku državu, to nastavljamo trajno raditi. U prvom kontejneru za Kinu smo uputili šest različitih vina „Andrija“ (vrhunske žilavka, vrhunska blatina, Shiraz, blatina Barrique, žilavka Barrique i žilavka selekcija) i to u omjeru cijena od 3 do 10 eura po butelji pa ćemo vidjeti koje će se najbolje prodavati. Budući da svoja vina izvozimo i u 14 europskih zemalja te u SAD, početak izvoza u Kinu predstavlja nam veliki poticaj i sve naše ljude zadovoljnima jer nam, hvala Bogu, izvoz ide dobro.” – rekao je Miro Ćorić.

Više na : http://www.brotnjo.info/2017/08/13/foto-iz-paoce-kinu-krenuo-prvi-kontejner-sest-vrsta-vrhunskih-vina-andrija/