Team building BiH – Ideje i aktivnosti

Team building značenje bi se moglo objasniti kao stvaranje ili jačanje međusobne povezanosti, suradnje i efikasnosti između članova nekog tima. Cilj je poboljšati međuljudske odnose unutar tima i potaknuti timski duh i zajedništvo. Razvijanje povjerenja među članovima omogućit će bolju komunikaciju i suradnju. Ovo se često postiže kroz različite aktivnosti, igre, radionice ili treninge koje timovi zajedno prolaze izvan redovnih radnih zadataka.

Kad tražite team building ideje, iako vas može iznenaditi, Podrumi Andrija ima sjajnu ponudu za vas. Obiteljska vinarija koja danas u mjestu Paoča u Čitluku bilježi razne sadržaje može imati sjajan odgovor na pitanje gdje provesti team building. Prirodno okruženje djeluje inspirativno, smještajni kapaciteti pružit će odmor, a tijekom dana možete uživati u šetnji, druženju, degustacijama… Pored toga, imamo i dvoranu koja će poslužiti za produktivne razgovore, strategije i druge sastanke.

Team Building – Podrumi Andrija

Kad tražite team building aktivnosti, možda želite nešto posve drugačije i nešto što će biti zanimljivo za sve generacije. Upravo takav sadržaj nudi vam Podrumi Andrija.

Moderno opremljena dvorana

Ako ste u potrazi za nečim posebnim, organizirajte svoju sljedeću proslavu u našoj vinariji. Moderno opremljeni i organizirani eventi na otvorenom ili zatvorenom nešto je po čemu smo prepoznatljivi. Eventi koji se mogu organizirati su:

 • Proslave
 • Degustacije
 • Konferencije
 • Predavanja
 • Sastanci
 • Prezentacije
 • Radionice
team building

Team building aktivnosti

Uz dvoranu u kojoj možete obaviti svoje sastanke, Podrumi Andrija nudi i mogućnost povezivanja kroz razne sadržaje. Banka vina i wine shop iskustvo su sami za sebe, a u našoj ponudi imamo i degustacije. Ovo će biti idealno ako su mnogi u vašem timu gurmani i vino entuzijasti.

Podrumi Andrija krije godine tradicije i poseban vinograd, vinariju, ali i wine shop i banku vina. Sve to na velikom osunčanom prostoru s pažljivo uređenim interijerom i eksterijerom koje poziva na sunčanje, druženje i degustacije vina.

U našim prostorijama imate priliku rezervirati online nekoliko vrsta degustacije:

 • United Colors Of HerzegoWine,
 • Tradicija i kvaliteta u čaši,
 • Premium degustacija.

Više o Podrumi Andrija degustacijama možete saznati OVDJE, uz detalje kako rezervirati, odabrati broj članova s kojima dolazite i brojne druge detalje.

Prirodno okruženje

Većina našeg poslovnog vremena provodimo u uredu. Samim time, dobra je ideja isti tijekom team building-a zamijeniti za prirodno okruženje. Podrumi Andrija vinogradi postaju nevjerojatan pejzaž u svako doba godine. Šetnje tijekom degustacije, druženja, ali i team building aktivnosti mogu biti sjajne ako ih vodite pod vedrim nebom i nevjerojatnom prirodom koju krije Podrumi Andrija.

team building i vinogradi

Uz to, ako birate Podrumi Andrija smještaj, možete uvijek računati i na buđenje uz savršen pogled na prirodu. To će vam definitivno pomoći napuniti baterije i pripremiti vas za poslovne avanture koje vas čekaju.

Smještaj

Ako se pitate gdje s timom možete pobjeći na team building na par dana, Podrumi Andrija nudi i smještaj. Osim što imate buđenje uz jedan od ljepših pogleda u Hercegovini, svi smještajni objekti su opremljeni prema suvremenim standardima. Samim time sobe uključuju sljedeće sadržaje:

 • Sustav za grijanje i hlađenje
 • Besplatan pristup internetu
 • Ormar za odjeću
 • Radni stol s stolicom
 • Zavjese za prozore
 • Sušilo za kosu
 • LCD TV
smještaj podrumi andrija

Svaka soba nudi jedinstveno iskustvo s antiknim namještajem i visokokvalitetnim materijalima. Ovaj smještaj kombinira udobnosti hotela s 4 zvjezdice i autentični hercegovački stil uređenja okoliša.

Team building aktivnosti i ideje koje možete organizirati

Sad kad ste pronašli idealnu destinaciju za vaš naredni team building sa Hercegovina lokacijom, vrijeme je da pronađemo neke aktivnosti koje će se najbolje uklopiti u vaš tim. Ove ideje možete iskoristiti kada želite potaknuti bolju komunikaciju i učiniti da se tim bolje upozna ili usavrši na nekim poljima. Uz to, ove aktivnosti su zabavne, potiču smijeh i dobro druženje, a i ostaju kao lijepa uspomena.

1 – Timske igre na otvorenom

Najbolji način da iskoristite toplo vrijeme vani je dodatak igri u druženje. Badminton, Jenga, Uno.. samo su neke od njih, a vrlo lako će potaknuti smijeh, stvoriti timove i razviti savršenu strategiju pobjede. Ovako će vrijeme proći brzo uz zabavu, a i učinit će da svi na neko vrijeme zaborave na stres i napune baterije za nove planove.

2 – Radionice za team building

Kroz radionice u koje će biti uključen cijeli tim možete kreirati edukaciju za područje na kojem vaš tim može poraditi. Ako postoje izazovi u komunikaciji, kreirajte radionicu na temu kako poboljšati komunikaciju. S druge strane, ako želite potaknuti kreativnost tima, radionica može biti usmjerena na to. Organizirajte trening ili seminar koji se fokusira na razvoj specifičnih vještina koje su važne za rad tima, poput timskog vođenja, rješavanja konflikata ili upravljanja projektima. Ovako uz opuštenu atmosferu možete graditi i poboljšati jedan segment timskog rada koji još uvijek nema svoj pun potencijal u timu.

3 – Karaoke

Aktivnost koja će zasigurno sve nasmijati i zabaviti su karaoke. Možete napraviti izazov ili natjecanje kako biste proglasili osobu koja najbolje otpjeva pjesmu, a različiti žanrovi učinit će da se svi dobro zabave. Ples, kao i nazdravljanje sigurno će pratiti nove uspomene vašeg tima.

4 – Kviz

Natjecateljski duh tima sigurno će se aktivirati i ako organizirate kviz večer. Možete odabrati razne teme, od opće kulture do personaliziranih kvizova koji mogu biti bazirani na polje rada kojim se bavite ili čak zabavni trivia o ljudima iz kompanije. Onaj tim koji bude imao najviše točnih odgovora može računati na određenu nagradu i ovako se svi mogu sjajno zabaviti u opuštenoj i inspirativnoj igri.

5 – Obuka

Team building je odličan i ako ga iskoristite za razvijanje određenih praktičnih vještina. Određene sate u danima team building-a produktivno iskoristite za rad na određenoj vještini, alatu ili praksi koja će vam pomoći da bolje radite svoje poslove. Za ovo će vam biti potreban adekvatan prostor, materijali, a i korisno je da ovakvu obuku dodate u agendu svog team building-a.

6 – Iznenađenje

Team building je nerijetko i povod da se osvrnete na uspjehe i ispunjene ciljeve svog tima kroz određeni period. Kad proslavite sve te pređene korake, htjet ćete i svoj tim nagraditi određenim znakom pažnje. To može biti poklon iznenađenja ili zabavna aktivnost kao što je iznenadni odlazak na rafting. Sigurni smo da će vaš tim cijeniti i ovu notu team building-a.