Vino Poklon Paket: Gdje Kupiti u BiH?

Vino poklon paket jedna je od zabavnih ideja kojom možete razveseliti dragu osobu ovih blagdana. Bilo da je riječ o kolegi ili šefici, ovaj poklon je idealan odgovor kad ste u dilemi što birati. Među vino entuzijastima u vašoj okolini, vino poklon paket gotovo da zvuči kao logičan odabir. Idealan je ako želite osobi dati priliku da degustira vaše omiljeno vino ili joj predstaviti neko koje dosad nije probala. Također, ovo je savršena prilika da osobu iznenadite vinom koje je pohvalila dosad. Tako ćete pokazati, ne samo da imate mogućnost odabira idealnog poklona, nego i da ste dobar slušatelj i obraćate pažnju.

Vino poklon paket može biti savršen za mnoštvo prigoda. Samim time, klasik je s kojim teško da možete pogriješiti. Od Blatine pa sve do Žilavke i Chardonnay vina, vaš poklon paket uz vino može kriti i druge detalje.

vino poklon paket rose

Tako će vino poklon paket nerijetko doći sa čašama. Uz iskustvo degustiranja osoba kojoj poklanjate poklon paket, vino će moći piti iz personaliziranih čaša. S obzirom da vino i sir tako dobro funkcioniraju u duetu, vino poklon paket nekad može sadržavati i sir. A ako vam treba vodič koje vino kombinirati sa kojim vrstama sira, ovdje donosimo korisne informacije.

Možete ići i korak dalje pa svoj poklon paket dodatno uljepšati. Personalizirana poruka, vrećica ili dostava na kućnu adresu samo su neke od ideja.

Kada Birati Vino kao Poklon?

Vino povezuje ljude, pa je tako i idealan poklon za razne društvene prilike. Dobro će biti osobu razveseliti poklon paketom tijekom velikih životnih događanja, ali i za vrijeme posebnih prilika.

Poslovne situacije

Kad su u pitanju poslovne situacije, posjeta novom klijentu ili poklon za uspješnu godišnju suradnju može biti upravo boca dobrog vina. Sve češće u većim korporacijama susrećemo se i sa Secret Santa konceptom gdje svi zaposlenici izvuku osobu koju tijekom Nove godine žele obradovati poklonom. Tako je dobar novogodišnji Secret Santa dar upravo vino poklon paket.

vino poklon paket za secret santa

Kada osoba postigne unapređenje, rado će nazdraviti, pa se vino tu nameće kao idealan znak pažnje. Isto vrijedi i za proslavu nakon umirovljenja. Sve ove poslovne prilike povod su za druženje, a najbolja druženja nerijetko prolaze uz čašu dobrog vina.

Prijateljska druženja

Osim u poslovnim prilikama, prijateljska druženja i odnosi još su više poseban povod za darovanje vina. Kad se prijateljica useli u novi stan, kolega diplomira ili ste upravo bili kum ili kuma djetetu najboljeg prijatelja… sve su ovo posebne priče kojih ćete se sjećati. Najbolje će ih zaokružiti vino poklon paket kojeg će jedva čekati otvoriti i s vama nazdraviti. Ovdje će poklon paket biti savršeno iznenađenje ako dodate poruku koja će osobu brzo razveseliti i učiniti da se osjeća posebnom.

Obiteljski momenti

Prvi put idete kod njegovih? Punica vas je zvala na ručak? Idete u posjetu za Novu godinu kod najbližih? Tad je vino poklon paket nešto što će brzo naslikati osmijeh vašoj obitelji kad vam otvore vrata svog doma. Spremljeno u pažljivo odabranu vrećicu, vino kao što je Rose ili vrhunska Blatina postat će ne samo povod za nazdravljanje, nego i dio obiteljskih uspomena i smijeha.

podrumi andrija vino poklon paket

Naruči ovdje

Znak pažnje

Dobro je poznato kako ne mora postojati posebna prilika kako bismo nazdravili. Zato poklon paket možete darovati i ‘samo zato’. Kao jedinstven znak pažnje vašoj sestri, prijateljici, puncu ili kolegici s kojom se družite ovog vikenda.

I za kraj ne zaboravite da ovaj poklon možete uzeti i za sebe. Fino aranžirano u posebnom pakiranju, vino može biti i novi dodatak vašoj polici koji ćete otvoriti kada poželite.

Za Koga je Idealan Vino Poklon Paket?

Vino poklon paket je, kako smo već vidjeli, idealan za razne prilike. Od onih poslovnih pa sve do obiteljskih, može pronaći svoj put do raznih situacija. No, ponekad se pitamo je li vino prikladan poklon za određene osobe. Kako biste razbili tu dilemu, u nastavku ćemo pobrojati par osobina osoba koje će se razveseliti novoj boci vina.

Prvenstveno, potrebno je da osoba voli vino. Tu će naravno značiti dosta i ako znate je li radije preferira bijelo ili crno vino. Također, htjet ćete znati ako osoba voli više slatkasta vina ili će rado upoznati neke nove etikete i sorte. To će vam pomoći da lakše napravite dobar izbor.

crno vino

Ako znate da osoba rado bira vina i poznaje osnove degustacije vina, vino poklon paket je idealan za njih. Za nešto detaljniji opis, kad ta osoba putuje, rado će iskoristiti vrijeme da posjeti lokalne vinarije i kuša nova vina. Također, kada sjednete svi zajedno, ta osoba će uvijek imati odgovor koje vino birati uz koje jelo. I naravno, da se nađete u situaciji da ne znate koje vino kupiti nekome, oni će vam rado dati preporuku.

crno vino

Vino je jedan od onih poklona koji može biti i posebna strast za kolekcionare. Za sve one koji imaju poseban podrum za vina ili policu za vina u stanu, vino poklon paket je apsolutno savršen. Osim što će jedva čekati izložiti vino u svojoj kolekciji, ta boca će ih uvijek podsjećati na vas.

Vino Poklon Paket – Vrste

Hercegovačka vina uživaju visoku popularnost, kako zbog svojih autohtonih vrsta, tako i radi kvalitete vina. Samim time, u BiH se mogu naći razni vino poklon paketi koji će biti savršeno iznenađenje za vama drage ljude. Osim što možete birati što će se naći u poklon paketu, Podrumi Andrija web shop nudi vino poklon paket u raznim vrstama pakiranja. Od drvenih kutija pa sve do ukrasnih pakiranja, ne trebate sumnjati da ćete naći nešto za sebe.

Kad su u pitanju Podrumi Andrija vino poklon paketi, možete birati razne opcije savršene za svakoga. Raznim kombinacijama boca vina, možete izabrati ono što vam je potrebno ili što tek želite isprobati.

Tako ćete naći poklon kutije sa jednim vinom, kao što je vrhunsko bijelo vino Žilavka ili Blatina. Dolazi u pakiranju koje je idealno zapakirano za lagani prijenos.

Uz to, možete ići i korak dalje i birati vina u duetu. Žilavka i Blatina ili Chardonnay i Syrah samo su neke od opcija, a ostavljaju vam mnoštvo prostora za degustiranje. Ovo će posebno obradovati vino entuzijaste jer će biti upoznavanje sa sortama, ali i zanimljiv dodatak kolekciji vina.

Za sve one koji žele veći izbor, postoje vino poklon paketi koji kriju tri boce vina. Bilo da birate eko pakiranje ili drvenu kutiju, možete biti sigurni da će se osoba kojoj ovo darujete jedva suzdržati da isti poklon odmah ne fotografira.

podrumi andrija vino poklon paket united colors of herzegowine

Za sve veće proslave i posebno drage prigode, tko kaže da ne možemo birati boce u velikim dimenzijama? Zato Podrumi Andrija nude i poklon paket sa bocama od 5 litara koje su pomno čuvane u drvenim kutijama. Impresionirat će sve one koje želite razveseliti, a ujedno može biti lijep izložben dodatak na vašoj proslavi.

podrumi andrija vino poklon paket

Vino Poklon Paket – Gdje Kupiti ili Naručiti?

Sad kad ste otkrili za koga je vino idealan poklon i kakve vrste poklon paketa postoje, sigurno se i pitate i gdje u BiH možete kupiti ovakav dar. Podrumi Andrija imaju mogućnost online narudžbe svih navedenih poklon paketa. Sve što je potrebno za kupnju jeste da kliknete ovdje i potražite idealan paket za vas.

bijelo vino