Vjenčanje na Otvorenom: Hercegovina ima sjajnu lokaciju

Vjenčanje na otvorenom za mnoge je jedan od najljepših načina kako proslaviti ovako poseban dan. Mnogi mladenci su u stalnoj potrazi za lokacijom koja će pružiti ono što im je potrebno na raznim područjima. Od prekrasnog okruženja preko pristupačnosti pa sve do ponude hrane, mnogo faktora utječe na odabir lokacije.

eventi podrumi andrija

Hercegovina je zbog mnogo sunčanih dana i uvijek zavidno lijepe prirode poželjna lokacija za vjenčanje. Uz krajolik koji čini savršenu pozadinu za sve fotografije, ovaj dio BiH obiluje i sjajnim domaćim namirnicama za koje ćete rado htjeti da se nađu na vašem meniju. Strah od kiše je naravno uvijek prisutan, ali u toplim ljetnim mjesecima u Hercegovini svi kišobrane mijenjaju za lepeze. Zalasci sunca možda su neki od najljepših kojima ćete svjedočiti posebno ako se sunce sakriva iza dugih redova vinograda.

Vjenčanje na otvorenom – Podrumi Andrija

Upravo ovakav krajolik koji neizbježno podsjeća na Italiju nudi i Podrumi Andrija. Uz vrhunski opremljene sobe, vinariju, banku vina i brojne druge sadržaje, u Paoči u Čitluku Podrumi Andrija su idealni kao destinacija za vjenčanje na otvorenom kad je Hercegovina u pitanju.

Pogled na prirodu

Savršen spoj prirode, gastronomije, ali i carstvo za vinoljupce čine ovu lokaciju idealnom za organizaciju.

Uz prekrasan zeleni krajolik, unikatan ambijent i nevjerojatnu atmosferu, vaš poseban dan učinit ćemo nezaboravnim. Na jednom mjestu možete dobiti sve što vam je potrebno za nezaboravno iskustvo vjenčanja ili proslave.

Terasa i restoran

Imamo prekrasnu terasu za svečanu večeru ili druženja prije večere. Ovdje gosti mogu uživati u nevjerojatnom pogledu na okolne vinograde i prirodu. Imamo i restoranski dio koji može primiti i do 160 gostiju, a istovremeno pružiti intimnu i romantičnu atmosferu.

vjenčanje na otvorenom

Glazba i aktivnosti

Nudimo i različite opcije zabave, poput glazbenih sastava, DJ-a, i drugih izvođača. Uz to, imamo i mnoge druge aktivnosti za vaše goste, poput obilaska vinograda i degustacije vina, koje će učiniti vašu proslavu nezaboravnom. Ako ste u potrazi za nečim posebnim, Podrumi Andrija eventi pružit će vam nešto drugačije.

Na što obratiti pažnju kad je u pitanju vjenčanje na otvorenom?

Sad kad imate svoju savršenu lokaciju i nazvali ste nas da provjerite dostupne datume, vrijeme je da se bacimo na organizaciju. Vjenčanje na otvorenom je izuzetno bajkovito, no zahtjeva malo više pažnje pri organizaciji. Dosta stavki je potrebno provjeriti i urediti unaprijed kako bi na dan vjenčanja sve teklo glatko i bezbrižno. U tome vam može pomoći i Podrumi Andrija tim, a evo na koje stavke obratiti pozornost.

1 – Vremenska prognoza

Jedna od prvih stavki koju je važno provjeriti svakako je vremenska prognoza za vjenčanje na otvorenom. Ako vas očekuje izuzetno vreo dan, pripremite osvježenja, lepeze i mjesta pod hladom. Čak možete svoju ceremoniju vjenčanja i večeru rezervirati za nešto kasnije sate u danu kako biste izbjegli najviše temperature. To svakako znači i da će fotografije biti posebne jer ćete uhvatiti zlatni sat prije zalaska sunca, a i vašim gostima će biti ugodnije uživati u cijelom događaju.

S druge strane, ako je najavljeno da vas na dan vjenčanja možda očekuje iznenadni pljusak, dobra je ideja imati alternativnu opciju unutrašnjeg prostora ili šatora koji će vas sakriti od vremenskih neprilika. Sjajno je što Podrumi Andrija ima restoranski dio koji će jednako svečano ispratiti vaše vjenčanje kao postavka vani u slučaju iznenadne kiše.

2 – Pristupačnost lokacije

Ovisno o broju vaših gostiju, jedno od najčešćih upita koje možete dobiti je: ‘Kako doći do lokacije?’. Dobra je ideja u tom slučaju odmah na pozivnicama istaknuti smjernice za dolazak kako bi gosti mogli planirati pripremu i put sukladno lokaciji. Uz parking mjesta, dobro je za one goste koji stižu iz udaljenih gradova osigurati smještaj u kojem će prespavati poslije vjenčanja kako se ne bi vraćali doma kasno navečer.

vjenčanje na otvorenom

Također, ukoliko je lokacija u prirodi možete istaknuti da biraju nešto ugodnije ravne cipele u kojima će im biti lako hodati, ali i plesati naravno. Ono što Podrumi Andrija nudi daje rješenje za sve ove izazove. Uz sjajnu lokaciju za vjenčanje na otvorenom, vaši gosti mogu uživati u modernom smještaju.

Sve smještaj jedinice su opremljene u skladu sa suvremenim standardima i posjeduju:

  • Sustav za grijanje i hlađenje
  • Besplatan pristup internetu
  • Ormar za garderobu
  • Radni stol sa stolicom
  • Sjenilo za prozore
  • Sušilo za kosu
  • LCD TV

Svaka soba nudi jedinstveno iskustvo uz antikni namještaj, bezvremenski dizajniranu rasvjetu u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalima. Ovaj smještaj je kombinacija hotela s četiri zvjezdice i autentičnog ambijenta s okolišem uređenim u tipičnom hercegovačkom stilu.

smještaj podrumi andrija

Uz organizirani parking i lokaciju koja će spojiti čarobnu prirodu i uređenje stolica za goste, sve o čemu se trebate brinuti jeste da se zabavite na svoj dan vjenčanja.

3 – Svjetlo i zvuk

Dekoracije koje čine vjenčanje posebnim nerijetko uključuju i svjetlo. Manipulacija svjetlom može učiniti svaku situaciju romantičnom, ali i uljepšati svaki party. Kako biste se pobrinuli da bude tako, možete postaviti lampice i reflektore, a svakako preporučujemo da iste testirate u prostoru. Ovo važi i za sve vanjske i unutarnje dekoracije, posebno navečer kako biste osigurali da ima dovoljno svjetla i da tehnički možete iznijeti zamišljenu dekoraciju.

Pored svjetla, bitno je paziti i na zvuk. S obzirom da party dio večeri nastupa nakon ceremonije ili poslije dolaska mladenaca, provjerite je li dobro rade zvučnici, koliko dobro se čuje bend ili DJ, kao i je li funkcioniraju mikrofoni.

Ova proba omogućit će vam da dobijete potvrdu da je sve spremno i da se oko ovih tehničkih detalja ne trebate brinuti na dan vjenčanja.

eventi podrumi andrija

4 – Hrana

Nije tajna da se na vjenčanjima u Hercegovini društvo uvijek spoji oko odlične hrane i dobre kapljice vina. Bez obzira je li uživate više u Žilavki, Blatini ili možda Lozovači, želite da sjajna pića prati jednako sjajna hrana. Provjerite koji meni biste voljeli poslužiti svojim gostima. Dobro je pobrinuti se da svi gosti budu zadovoljni uz raznolikost jela, a računajte i na goste koji imaju određene dijetetske prevencije kao što je gluten-free hrana, vegetarijanska jela i sl.

Restoranski dio Podrumi Andrija omogućava i organizaciju catering usluge za vaše proslave. Uz moderno uređen prostor, prekrasan krajolik i zaokruženu ponudu za vaše goste, nudimo i sjajne specijalitete radi kojih će vaši gosti otići siti i sretni sa vjenčanja.

vjenčanje na otvorenom

Za sve upite oko organizacije vjenčanja na otvorenom možete nam se javiti telefonom ili pisati na mail.